Ellis County - Jake Willingham
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 2 015 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  14628 Heritage Lane, Addison, TX 75001
  Listing Courtesy Of: Coldwell Banker Realty, 817-329-9005, Loretta Hamon
  I ri - 95 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  7076 Seton Hall Drive, Fort Worth, TX 76120
  Listing Courtesy Of: JPAR Grapevine West, 972-836-9295, Craig Powers
  I ri - 1 440 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  5721 Violet Crown Place, Fort Worth, TX 76126
  Listing Courtesy Of: Orchard Brokerage, LLC, 844-819-1373, Donna Edgeman
  I ri - 1 178 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (Tani)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6829 Lockheed Avenue, Dallas, TX 75209
  Listing Courtesy Of: Allie Beth Allman & Assoc., 214-521-7355, Claire Amaker
  I ri - 3 948 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  4100 University Boulevard, University Park, TX 75205
  Listing Courtesy Of: Allie Beth Allman & Assoc., 214-521-7355, Alexis Collard
  I ri - 91 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2004 Shenandoah Drive, Carrollton, TX 75007
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty DPR, 214-772-4279, Johanna Rodriguez
  I ri - 642 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (7d)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3606 Andrea Lane, Rowlett, TX 75088
  Listing Courtesy Of: Real Estate Market Experts, 972-638-0066, Steven Nieves
  I ri - 981 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (7d)
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6112 Ethridge Drive, The Colony, TX 75056
  Listing Courtesy Of: Adrien Elizondo, Adrien Elizondo
  I ri - 1 068 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (6d)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6118 Ellsworth Avenue, Dallas, TX 75214
  Listing Courtesy Of: BK Real Estate LLC, Peter Mester
  I ri - 3 668 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  4250 Cascade Sky Drive, Arlington, TX 76005
  Listing Courtesy Of: Century 21 Mike Bowman, Inc., 817-354-7653, Stephen Kahn
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Jake Willingham
  Numri i licencës: 0685757
  Willingham Group

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  buhgr2ib20c1ujj26r60.jpg
  Ellis County
  200 W. Marvin Avenue Waxahachie, TX 75165
  Zyrë

  Jake Willingham
  Team Leader & Realtor® 0685757
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.